دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

کدام تست های کرونا مورد تایید وزارت بهداشت است

کدام تست های کرونا مورد تایید وزارت بهداشت است سخنگوی وزارت بهداشت، در واکنش به انجام تست کرونا در برخی از آزمایشگاه های پزشکی کشور، توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 25
کد خبر: ۳۸۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کیانوش جهانپور گفت: وزارت بهداشت فقط آن تست‌هایی را قبول دارد که در آزمایشگاه‌های مورد تأیید این وزارتخانه انجام می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه تست کرونا برای افرادی که کد رهگیری دارند رایگان انجام می‌شود، افزود: تست‌هایی که به درخواست افراد در آزمایشگاه‌ها انجام می‌شود، به هیچ وجه مورد تأیید وزارت بهداشت نیست.

 

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، در حال حاضر انجام تست کرونا در ۵۶ آزمایشگاه معتمد وزارت بهداشت انجام می‌شود.

 

جهانپور با عنوان این مطلب که انجام تست کرونا بدون مراجعه بیمار به آزمایشگاه انجام می‌شود، افزود: انجام تست کرونا برای همه مردم هیچ ضرورتی ندارد.

 

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مبنی بر اینکه گفته می‌شود محموله‌های ارسالی نهادهای بین المللی به ایران در خارج از مراکز درمانی وزارت بهداشت به فروش می‌رسد، گفت: نهادها و سازمان‌های بین المللی در ایران دارای دفتر هستند و هر آنچه وارد کشور می‌شود، زیر نظر هیأت ۴ نفره وزیر بهداشت، در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز درمانی تقسیم می‌شود.

 

جهانپور تاکید کرد: نسخه‌ای از تحویل و تحول برای اهدا کننده در خارج از کشور ارسال می‌شود و این طور نیست که بتوان این محموله‌ها را هر طور که خواستیم، مصرف کنیم.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، در ارتباط با این موضوع که گفته می‌شود یکی از علل پایین بودن آمار کرونا در ایران نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکا ناشی از عدم تشخیص همه موارد ابتلاء به کرونا است، افزود: اصلاً چنین چیزی نیست و امکانات تشخیصی در ایران در مقایسه با کشورهای مدیترانه شرقی، با فاصله زیادی قرار دارد. به طوری که روزانه ۶۰۰۰ تست PCR در ۵۶ آزمایشگاه معتمد وزارت بهداشت انجام می‌شود.

 

جهانپور گفت: ما هیچ فرصتی را برای درمان بیماران از دست نمی‌دهیم.

 

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در خصوص زمان فروکش موج کرونا در کشور، افزود: آنچه مسلم است همچنان شاهد افزایش موارد ابتلاء خواهیم بود و هیچ منطقه‌ای در کشور از این ویروس مصون نخواهد بود. اما، همکاری مردم با دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، نکته مهمی است که باعث خواهد شد این بیماری هر چه زودتر در کشور فروکش کند.

 

وی گفت: در حال حاضر آنچه است، این است که اعمال محدودیت در ترددها تشدید شود که این موضوع در حال بررسی است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار